Personvern

Hvordan blir din persondata behandlet hos Skiplukkern?

Når du handler hos oss, enten gjennom bestillingsskjemaet eller til oss direkte, lagrer vi informasjonen du oppgir i forbindelse med bestillingen. Dette inkluderer kontaktinformasjon (navn, epost, telefonnummer), samt utøverinformasjon (høyde, vekt, ferdighetsnivå). Vi trenger denne informasjonen for å kunne levere varene til deg og for å kontakte deg om eventuelle forhold i forbindelse med din bestilling. Informasjonen deles ikke med noen utenfor Skiplukkern AS.

Bruk av personopplysninger til andre formål som å sende informasjon om nyheter gjennom vårt nyhetsbrev, blir kun gjort med ditt samtykke. Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Vi tar personvern på alvor og vil behandle all informasjon du gir oss med streng konfidensialitet. Du kan kontakte oss på kontakt@skiplukkern.no med eventuelle spørsmål knyttet til dette.

For å forbedre nettsiden vår benytter vi oss av data som samles inn fra informasjonskapsler (cookies). Disse blir alltid anonymisert før de når oss, og du kan selv velge å ikke godta bruk av cookies.