Hvordan vi plukker

Alt starter med skiegenskapene.

Vi jakter alle etter gode skiopplevelser. Men uansett ambisjoner og nivå er det skiene som setter mye av premissene.

De virkelig gode skiene blir plukket av erfarne folk som har et bredt utvalg ski å plukke i. Det handler om å finne rett ski med riktige egenskaper med riktig slip til rett person.

Men så enkelt er det ikke.

Det er derfor vi plukker ski kun på bestilling. Først når du har lagt inn en bestilling reiser vi ut til importørene eller fabrikkene og plukker ski som passer akkurat til deg og dine behov. Når vi plukker går vi alltid gjennom mange par ski, gjerne flere ganger, før vi velger ut skiene til hver skiløper. Dette gjør oss konsistente i plukkingen og forsikrer oss om at vi plukker gode ski, gang etter gang.

Er du usikker på hva slags ski du har behov for hjelper vi deg selvfølgelig med det. Har du ski fra før kan vi avdekke behovene for med en skikategorisering.

Hva slags ski plukker vi?

Det viktigste for oss er at du skal få ski med best mulige egenskaper. Vi mener at man kun finner slike ski blant toppsegmentet til de ulike merkene, enten det gjelder klassisk, skøyting eller staking. Derfor selger vi kun racingski for å sikre deg skiopplevelsene du fortjener.

Vi bistår gjerne med å definere skibehov til yngre skiløpere fra tidlig junioralder.

Vi jobber også med avtaleløpere og har egne tilbud til dem.

Bestill Ski