Gavekort

Gi bort skiglede i gave!

Gavekort kan bestilles på e-post til kontakt@skiplukkern.no. Husk å oppgi verdi du ønsker på kortet, samt ditt navn, e-post og post-adresse. Vi sender da kort og faktura pr post.

Gavekort kan også kjøpes hos oss i Røykenveien 70 i Asker.

Produkter

SP-slip fra Skiplukkern. Vi tilbyr ni forskjellige sliper; fem for klassisk og fire for skøyting. Vi vurderer slip i hvert enkelt tilfelle ift både skiegenskaper og bruksområde. Les mer om våre sliper her.
Pris: 800,- per par
Racing skøyteski, klassiskski eller stakeski plukket av oss hos valgfri skiprodusent.
Pris: ta kontakt
Yes Skiwax sitt fluorfrie alternativ. Vi anser dette som et av de beste smørealternativene i markedet; spesielt for foreldre som smører for sine håpefulle. Rotorbasert løsning som gir veldig enkel påføring av voks. Smøreprosessen gir et støvfritt miljø, og gir veldig mange smurte ski per voks. Inneholder: Oppbevaringskoffert med 3 ulike vokser; 3 stk rotorfleece; rotorkork og håndtak.
Pris: 3.500,-
TwinRill rillejern. Vi anser dette som et meget kompetent rilleprodukt, som vi bruker mye på skirenn. Med TwinRill fra oss får du i tillegg tips om når du skal bruke de ulike rillejernene. Innholder: Oppbevaringskoffert med 3 ulike rillejern. Vi kan hjelpe med å velge rillejernene som passer best for brukeren. Les mer om TwinRill her.
Pris: 5.500,-