Referanser

Øystein Pettersen

Gode ski handler ikke om hvilket skimerke du skal ha, årsmodell eller pris. Gode ski handler om å ha rett konstruksjon på skia, til rett forhold, plukket til dine egenskaper og bruksområder. Er det noe jeg har lært etter et liv i skiløypa er det at verdien av gode ski, enten det er i konkurranse, på trening eller på tur, er ubetalelig. Og at gode ski ikke handler om flaks, men om kunnskap fra de som plukker skia til deg. Jeg har hatt æren av å få jobbe med Aslak i flere år og han er direkte skyld i at jeg har hatt fantastiske ski, på alle skimerker, i flere år. Hvis du søker gode skiopplevelser og liker å ha gode ski, så er Aslak mannen å forhøre seg med. 

Pølsa.

Simen Østensen

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Aslak i mange sesonger, og han har bidratt til å hjelpe meg med å skaffe en så optimal skipark som mulig.

Aslak har plukket og testet frem skipar som har hjulpet meg å vinne mange skirenn. Høydepunktene i løpet av de årene vi har jobbet sammen må være seier på 15 km i NM og seier i Marcialonga med få dagers mellomrom. Skiene jeg vant Marcialonga på hadde ikke jeg stått på før jeg stod på startstreken.

Det var et par som Aslak plukket og testet i dagene før start sammen med resten av smøreteamet. Men jeg stolte 100% på at det han mente var det beste alternativet for meg den dagen. Og de holdt mål de 😁

Simen

Anders Aukland

Vi jobbet tett med Aslak i sesongene 2012, 2013 og 2014. Den gang het vi Team Xtrapersonell og Team Centric. Han hadde ansvaret for plukk av ski, slip av ski og smøring på alle renn. Vi fikk et kjempeløft på ski og hadde veldig mange gode resultater! 

Jeg mener Aslaks kunnskaper og erfaring helt ifra skiplukk, riktig struktur og riktige produkter gir han en helhetsforståelse som er avgjørende for å finne best ski! Dessuten har han plukket ski, testet ski, utviklet strukturer og smøre på det høysete nivå i alle langløp over lang tid. Denne erfaringen er gull-verdt i den spennende tiden som kommer med SKIPLUKKER`N.


Anders

Team Kirkeberg Mørk. Emma og Martin

Aslak er rå til å plukke de beste skiene. Med Aslak på laget stiller vi til start med topp ski og slip. Han yter suveren service og gir oss trygghet i skivalg.

Team Kirkeberg Mørk

Tore Bjørseth Berdal

Aslak har gjennom de siste 5 årene hatt hovedansvaret for min skipark. Aslak har plukket ski, både fra fabrikk og butikk, som har overgått mine fantasier om hva en god ski er.

Jeg har stått først i feltet på Visma Ski Classics og glidd ifra alle, en opplevelse som anbefales på det sterkeste. Et av parene, som ble plukket til meg vinteren 2017, skiller seg ekstra ut. Aslak fortalte meg med en gang at dette var et par jeg måtte ta ekstra vare på, for det kjentes helt rått ut. Akkurat det paret har jeg gått utallige skirenn, og senest nå i vinter gled jeg ifra alle på Marcialonga, snakk om å ha det i fingrene!

Tore

Petter Eliassen

Jeg har veldig gode erfaringer fra tiden da jeg hadde Aslak som smøresjef og ikke minst skiplukker på Team BN Bank. For å illustrere dette vil jeg komme med en liten historie fra Livigno i Italia, der vi startet sesongen 2018/2019.

Det var 1.desember, min bursdag, og vi testet ski. Aslak hadde plukket ut ski fra Fischer, og et av parene som egentlig var et par for varmere føre, gled veldig godt på den kalde kunstsnøen som var der. Aslak sa til meg; ”dette paret har jeg plukket til deg for at du skal vinne Marcialonga, du kan se på det som en bursdagsgave fra meg”. Jeg flirte litt for jeg hadde aldri vunnet dette rennet. Da vi senere på sesongen kom til Val Di Fiemme for å gå Marcialonga og vi testet ski, jeg hadde selvsagt med skiene han hadde pekt ut, og nå var det varmere føre.

Skiparet var best, blant mange andre gode ski som han hadde plukket ut. Jeg spurte Aslak, er dette paret du plukket til meg for å vinne Marcialonga? Jepp, svarte Aslak, dette paret er helt konge! Dagen etter da startskuddet smalt for rennet, gikk jeg på disse skiene. De var helt suverene, og jeg kunne ligge i front hele rennet uten at de andre gled forbi meg. Da vi kom inn til siste bakken, ”Cascata”, hadde jeg fortsatt bra med krefter igjen. Følelsen av å kunne gå fra de andre og krysse målstreken først var helt ubeskrivelig, og takket være Aslak Berglund klarte jeg det!


Petter
Ta kontakt
Vi gir oss ikke før du er fornøyd.
Kopibeskyttet © Skiplukkern AS